Εταιρικό προφίλ

Η CHARGE ME ειδικεύεται στους σταθμούς φόρτισης κινητών τηλεφώνων (Cell Phone Charging Kiosks or Automated Charging Machines ΑCM) που παρέχουν την δυνατότητα φόρτισης σε δημόσιους  χώρους με ταυτόχρονη δυνατότητα διαφήμισης προϊόντων και υπηρεσιών.

Έτσι σε περίπτωση εξάντλησης της μπαταρίας του κινητού σας τηλεφώνου, γεγονός πολύ συνηθισμένο λόγω της αυξημένης ανάγκης χρήσης του και των δυνατοτήτων και εφαρμογών που αυτά διαθέτουν σήμερα, οι σταθμοί φόρτισης κινητών τηλεφώνων και μικροσυσκευών προσφέρουν την δυνατότητα φόρτισης με ασφάλεια και αξιοπιστία σε πάνω από 95% των τύπων κινητών τηλεφώνων της αγοράς καθώς επίσης και σε πλήθος μικροσυσκευών όπως Tablets, ipods, και ipads, φωτογραφικών μηχανών κ.α.

Διαφήμιση μέσω Φορτιστών

Επιπρόσθετα οι σταθμοί  φόρτισης αποτελούν ένα νέο και πρωτοποριακό διαφημιστικό μέσο αφού διαθέτουν:

  • LCD οθόνη
  • φωτιζόμενο πλαίσιο
  • δυνατότητα επικάλυψης των φορτιστών σύμφωνα με τα Βrand Guidelines της κάθε εταιρίας

 
Μέσω των σταθμών φόρτισης είναι δυνατή η αναπαραγωγή διαφημιστικού μηνύματος με την μορφή εικόνας, βίντεο και ήχου, αλλά και δυνατότητα ισχυρού Branding του χώρου όπου βρίσκεται η συσκευή. Οι σταθμοί χαρακτηρίζονται από υψηλή αισθητική και σίγουρα δεν περνάνε απαρατήρητοι όπου και αν τοποθετηθούν.

Σταθμοί αντίστοιχοι με αυτούς που παρέχει η CHARGE ME χρησιμοποιούνται με τεράστια επιτυχία από τμήματα Marketing σε Αμερική, Αυστραλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Ιταλία, Καναδά και άλλες χώρες.

Η εταιρία μας διαθέτει πλήρη γκάμα Σταθμών Φόρτισης κινητών τηλεφώνων που καλύπτει τις ανάγκες τμημάτων Eπικοινωνίας, Διαφήμισης αλλά και τμημάτων Trade Marketing.  Διαθέτουμε Σταθμούς Φόρτισης που μπορούν να παρέχουν ταυτόχρονη φόρτιση από 8- 24 συσκευές, δυνατότητα επιδαπέδιας τοποθέτησης, σε πάγκο ή στον τοίχο, με οθόνη LCD ή όχι, και πολλά άλλα.

Η CHARGE ME προέρχεται από τον χώρο του Marketing και είναι σε θέση να καταλάβει απόλυτα τις ανάγκες σας και να σχεδιάσει ή να προτείνει τις καλύτερες λύσεις για κάθε Brand.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες